A termékekről 4 percben


Általános termékismertető, hígításokkal.

Ipari mosóporból,jelenleg 3 félét tartunk (volt amikor ez a szám,közelített a húszhoz). Az egyik,rendkívül magas hidrogén-peroxid tartalmú,a kiváló fehérítés miatt. A neve Patyolat Szuper H (ezt leginkább szállodák rendelik).  A másik kettő,átlagon felüli szennyoldó hatással bír, leginkább az enzimes változat. Patyolat Szuper F ,és az enzimes a Patyolat Szuper C-S . Kemény víz esetén előmosásra 20, főmosásra 10 ml-t javaslunk,mindegyik mosóporunk esetében, 1 kg száraz ruhához.  Egy nagy hatékonyságú,zsíroldó adalékot is forgalmazunk,elsősorban éttermi textíliákoz (MFF). Általános adagolása: szennyezettségtől függően 0,5-3 g/l (Egyéb adagolás igény szerint) Ezen adatok a technológia ismerete esetén,pontosításra szorulnak. Fontos ismerni a gépek programjait,többek között !!!

Az általunk gyártott vízkőoldók közül az F38 és az Eco-P tartalmaz kíméletes savakat, azok nyugodtan használhatóak rozsdamentes felületre. Előbbit általában 3-5-szörösre hígítják, de sok esetben 5-10 % is elegendő. Természetesen,arra is van példa,hogy töményen használják,de az csak több éves,elhanyagolt gépek (pl.vízmelegítők,vízórák,felújításra váró kávéfőzők) esetében. Utóbbit általában nem hígítják.

Előbbit használják csúszásgátló greslapok savas alaptisztítására, gépek, berendezések, hőcserélők belső vízkőtelenítésére is.

Vannak sósavat is tartalmazó,alacsonyabb árfekvésű,de radikálisabb vízkőoldóink is ( PC DS2,és PC DS2+). Utóbbi gyógyfürdőkben is képes „csodát tenni”. Ezen kívül, A Savas Fémtisztítónk, betonoldásra, cementeltávolításra is alkalmas. Általában 10-30 %-ban használják.

Általános tisztítószereink különböző illatúak, mást ajánlunk kényesebb, és mást nehezebben takarítható felületre.

Viszonteladókat keresünk!

Ezek közül,az első,legalacsonyabb árfekvésű,az Alkoholos fel-és lemosó. Bármilyen felületre alkalmas, az alkoholtartalma min.duplája,mint a versenytársaké. Előnye többek között,hogy ideális fényes felületekre,mert az alkohol elpárolog,nincs esély maradványszerek kirakodására. Amennyiben ipari lehúzóval tisztítanak ablakot,ez a termék kiváló, általában 10-50 ml elegendő 10 liter vízhez.

A másik, erősebb, 12-es PH-jú,a PC Általános tisztító „Piszokfaló”.  Ennek erősebb a szennyeltávolító hatása, greslapra ideális,amennyiben szükséges,hogy illatot hagyjon maga után (ha nem kell illat,akkor a PC Ipari2). Ebből a termékből,ha kb. 1 dl-t tesznek 1 liter vízhez egy vödörbe,majd egy szivaccsal képeznek annyi habot,hogy megteljen a vödör, a szer alkalmas szárazhabos kézi szőnyegtisztításra. Így minimálisan lesz csak vizes a szőnyeg,és a hab felszáradása után,ki lehet porszívózni belőle a lerakódott makacsabb szennyeződéseket. Tekintettel arra,hogy ez a termék,annak ellenére hogy lúgos kémhatású,mégsem tartalmaz szabad lúgot, így sok partnerünk azért szereti,mert úgy tud makacs szennyeződést eltávolítani,hogy utána nem fátyolosodik be a felület !

A harmadik az SM Általános, a legmagasabb illatanyagtartalmú, fára,kényes felületekre is használható. 0,2-10 %-ig hígítják,függően általában a szennyeződés és a kívánt illatosítás mértékétől. Felmosáskor 1 %-nál (1 dl 10 liter vízhez),többet nem szoktak adagolni,de inkább jóval kevesebbet.

Műgyantára, olajra, zsíroldásra, targoncanyomok eltávolítására a Pc Ipari 2-es a javasolt ideális megoldás. Ennek létezik,csökkentett habzású,gépi változata is (PC Ipari Gépi),valamint egy kíméletesebb, a PC Ipari2+,ami repülőgépek,kamionok fényezésére is alkalmas,általában. Égbekiáltó szennyeződés esetén a Duguláselhárító is alkalmas lehet, amennyiben bírja a felület (A PVC cső bírja) .

Érdemes,ha megoldható,ezen lúgos termékek oldatát (0,5-20 % max.), a felületen hagyni,min.10-20 percre. A minél forróbb víz is javít a hatékonyságon. Fontos tudni,hogy a kémiai oldás,sok esetben,mit sem ér,fizikai ráhatás (dörzsölés,kefélés),nélkül !

A PC Habosítható Klóros tisztítónk javasolt minden olyan felületre, ahol fehéríteni szükséges és bírja a klórt, illetve mosdók, vizes blokkok, wc blokkok stb… tisztítására. Hatóanyaga, minimum 3-szorosa a Domestosénak!!!  Érdemes 3-5-szörös hígításban kiadni a dolgozóknak,amit használhatnak úgy,mint a Domestost,ha odafigyelnek,akkor a tömény szerből 0,2-1 %, 1 vödör vízhez.

Habosító géppel nagyon praktikus a függőleges felületekre, mert a hab lassabban folyik le, így hatékonyabb a tisztítás (vízkőoldóból PC Ipari 2-esből is tudunk erősen habzót szállítani).

Az illatosító olaj előnye, ha a takarításkor befújt mennyiség, sokszor órákig, akár a másnapi takarításig is kitarthat, így szükségtelen pl. a wc-be kirakni egy Illatosító sprayt.

A mosogatószerek adagolása, függően a hőfoktól,víztisztaságtól és az ételmaradványtól,általában 0,5-2 dl 10 liter vízhez.

A Gépi mosogatószerünket 1 %-ban, hozzá az Öblítőt 0,5 %-ban használják.

 Az Ecetsavas Ablaktisztítónk érdekessége az ecetsav,mely ablaktisztító szerben,tudomásunk szerint,a hazai piacon,csak a mi termékünkben szerepel. Aki szereti az ecetet,sokszor tisztít vele,csempét, szanitereket is. Ezt nem szoktuk hígítani,viszont lehúzóval történő ablaktisztításhoz hatékonyabb az Alkoholosunk 0,1-1 %-ban,

Termékskálánkban,folyékony súrolószer,folyékony szappan is található.  1 éven belül,tervezünk olyan termékeket is készleten tartani,amikre régen nagy igény volt, de a válság után,ez az igény lecsökkent. Jelen állás szerint, raktáron lesz,egy OTH engedélyel rendelkező klórmentes textilfertőtlenítő szer (Oxol Extra), egy Textilöblítő koncentrátum, egy habosítható,magas zsír-és olajoldó tulajdonságú,kíméletes vízkőoldó (F38 Extra),és egy hideg zsíroldó is.

Viszonteladókat keresünk!

 

Patyolat Chemicals © | Tel.: +36 70/361 5635 | E-mail: info@patyolatchemicals.hu